Avoin Koulu: Uskon ABC 2.0

Avoin Koulu: Uskon ABC 2.0

Avoin Koulu: Uskon ABC 2.0 -kurssi alkaa maaliskuussa 2021.

Uskon ABC 2.0 on kurssi sinulle joka etsit tai sinulle joka olet juuri löytänyt.  Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kerrata uskonelämän perusteita.

Kurssilla käytetään Uskon ABC 2.0 -kirjasen materiaalia, joka on kurssilaisten käytössä sähköisessä muodossa. Materiaali on jäsennetty Kenneth L. Carderin kirjan ’Elä uskoasi todeksi – metodistinen elämäntapa’ -kirjan tapaan. Kyseessä on matka uskon ytimeen – sen elämiseen todeksi elämäntapana arjessa.

Kurssi etenee kirjan järjestyksessä. Jokaiseen oppituntiin on annettu kysymykset aiheesta, joihin etsitään vastauksia peilaten omaan elämäntilanteeseen. Oppitunteja on yhteensä 11,  ja ne on tarkoitettu opiskeltavaksi  järjestyksessä.

Ryhmässä opiskellen yhteen oppituntiin on varattu yksi ilta eli noin 1-2 tuntia. Aihetta pohditaan mieluusti vähintään viikon verran ennen kuin jatketaan seuraavaan.

Kurssi etenee  nonstop-periaatteella pitkin kalenterivuotta ja se toteutetaan pääosin etäyhteydellä joten voit osallistua kotoasi käsin. Oppija voi vaihtoehtoisesti hakeutua myös seurakuntaan tai yhteisöön, jossa ABC 2.0 -ryhmä kokoontuu. Tällöin kurssi etenee ryhmän valitsemalla vauhdilla.

Kurssi edellyttää rekisteröitymisen AcT – koulun oppijaksi. Rekisteröitymisen jälkeen oppija saa käyttöönsä oppitunnilla tarvittavan opiskelumateriaalin (Kylien koulu / Moodle).