Uskon ABC 2.0 Kurssiohjelma:

Kirjoitettu

Uskon ABC 2.0 Kurssiohjelma:

Kurssi toteutetaan ns. Online -kurssina itseopiskellen.

Kurssi on sinulle joka etsit ja kyselet kristilliseen uskoon liittyvistä asioista, sekä sinulle joka olet juuri löytänyt uskon Jumalaan.

Kurssi tarjoaa 11-kerran johdannon kristillisen uskon peruskysymyksiin metodistisella painotuksella. Kukin kerta sisältää lyhyen opetuksen (video 8 -15min.) sekä keskustelua etäyhteydellä. Kurssia varten julkaistaan myös opiskeluvihko.

Kurssi voidaan suorittaa online -kurssina itse opiskellen tai ryhmässä etäyhteydellä / kokoontuen jos mahdollista. Kurssikokonaisuus on ns. NonStop -koulutus eli voit aloittaa sen mistä osioista tahansa.

Kurssi on maksullinen ( 50€/hlö sisältäen opetuksen ja materiaalin ). Mikäli kurssi jää oppijalta kesken, hänellä on niin sovittaessa 6 kk aikaa jatkaa kurssia. ( Maksettua kurssimaksua ei palauteta ).


Olen tulossa kurssille ! – Miten toimin?

  1. Täytä kurssille ilmoittautumislomake
  2. Maksa kurssimaksu 50€ / hlö. tilille: Nordea FI55 2058 3800 0128 59
  3. Maksun saaja: Suomen Metodistikirkko
  4. Laita viestikenttään: Koulutus ABC 2.0
  5. Maksun saavuttua rekisteröimme sinut oppijaksi AcT:n Kylien kouluun ( Moodle )
  6. Lähetämme sinulle sähköpostitse käyttäjätunnuksen ja salasanan materiaalien yms. lataamista varten.
  7. Lataa koneellesi Zoom -ohjelma. ( Avustamme asennuksessa tarvittaessa )
  8. Jokaista kurssin jaksoa ennen saat sähköpostiisi linkin Zoom – tapaamiseen.

Lisätietoja ja tukea saat: sähköpostilla: tribe@acrosstribe.org

tai soittamalla puhelimitse: 050 5636540 klo. 10:00 -20:00 välisenä aikana.

Ilmoittautumislomakkeen löydät klikkaamalla tästä


Uskon ABC 2.0 Kurssiohjelma:

1. Miksi olemme metodisteja?

2. Jumala vastaan epäjumalat

3. Osallisuus Jumalan elämästä

4. Jumalan kuvaksi tehty

5. Jumalan kuvan vääristyminen

6. Sovittava ja muuttava armo

7. Armossa eläminen ja kasvaminen

8. Armonvälineet – Jumalasuhteen vaaliminen

9. Seurakunta: Kutsutut ja sitoutuneet ihmiset

10. Uskollisuus opille ja jatkuva tutkiminen

11. Uusi taivas ja uusi maa


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

AcT- Avoin: KUULEEKO JUMALA ( Syyskuu 2022 alkaen )

Kuuleeko Jumala? ”Täällä ihminen, kuuleeko Jumala?” – Valehtelisin jos väittäisin, etten olisi koskaan tätä Jumalalta kysynyt. Kysymys nousee huulille, vaikka ahdinko olisi lähelläkään samaa luokkaa kuin ystävällämme Jobilla, joka kysyi […]

Kirjoitettu

AcT -2nd. / Kurssiohjelma

Yhteisö ja verkosto ( päivitetty 25.02.2021 ) Orientaatio / Lahjat , taidot, omat vahvuudet, mitä vahvistaa? Oppiminen, ryhmässä työskentely, tiimit. Visio / Näky, arvot. Yhteisö / jäsenenä. Johtaminen, pienryhmät, Verkostojen […]

Kirjoitettu

AcT -1st / Kurssiohjelma

Kurssiohjelma: 1) Mitä on tapahtunut – Kuka olen nyt: – Identiteetti Jumalan lapsena // Pelastus (ja -varmuus) // Pyhitys // Kristuksen kuvan kaltaisuus. 2) Elän, olen, liikun: – Synti (Mitä […]

Kirjoitettu

AcT -M1 Kurssiohjelma/ UMC ( Online )

Koulutusohjelma: Seurakuntatyönperustutkinto – kurssi suoritetaan online – kurssina itsenäisesti opiskellen omaan tahtiin. Koulutusohjelma pitää sisällään pakollisia kursseja (*) sekä opintoja, jotka voi korvata toisaalla tehdyillä vastaavilla kokonaisuuksilla.  Oppimisalustana käytetään Moodlea. […]

Kirjoitettu

Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut

Rekisteröityminen koulun oppilaaksi: ( Act -1st. / Act -2nd. / AcT -M1 ) Hyväksytyn hakemuksen jälkeen oppilas ilmoittautuu opiskelemaan maksamalla 1. lukukausimaksun. Suorituksen jälkeen hakija rekisteröidään hakemaansa koulutukseen ja samalla […]

Kirjoitettu

Opiskelun kustannukset:

Act -1st / Opetuslapseuskoulu: AcT- 1st / Opetuslapseuskoulun kesto on 1 vuosi ( 2- lukukautta / sisältää 12 suoritettua kurssia + 2 käytännön harjoittelua + lopputyö ) Hakeminen / edellytykset: […]

Kirjoitettu

Kumppanina Suomen Metodistikirkko:

Kansainvälinen Suomen metodistikirkko on osa kansainvälistä Yhdistynyttä metodistikirkkoa (United Methodist Church), joka koostuu useista erilaisista kulttuureista, perinteistä, taustoista ja kristillisen uskon harjoittamistavoista. Yhteisöllinen Metodistikirkko perustuu liittoajatukselle. Jokainen kirkon jäsen ja […]

Kirjoitettu

Opintosuunnitelma

Henkilökohtainen opintosuunnitelma tehdään jokaiselle Seurakunta- ja yhteisö ( AcT- 2) sekä Seurakuntatyön perustutkinnon ( AcT -M2 )  kuin myös Saarna / Julistus-  ja Polku-koulutuksen valinneelle opiskelijalle.  Avoimessa koulussa voidaan opintosuunnitelma […]

Kirjoitettu

AcT -1St Opetuslapseuskoulu

AcT -1St / Opetuslapseuskoulu Opetuslapseus on enemmän kuin Raamatun ulkoa oppimista tai teologista tietämystä – hyviä asioita molemmat. Opetuslapseus on enemmän. Opetuslapseus on ihmisen olemista, elämistä ja liikkumista yhteydessä Jumalaan […]

Kirjoitettu

Opintokori

Koulussa on käytössä opintokori.Opintokoriin voit valita  kursseja kutsumuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Opintopolun tavoitteena on räätälöidä jokaiselle henkilökohtainen opintosuunnitelma. Aiemmin suorittamasi kurssit ja koulutus otetaan huomioon suunnitelmaa tehtäessä.  Opinto -ohjaajamme auttaa […]