Rohkeat kokeilut

Kirjoitettu

Rohkeat kokeilut

Tule Rohkeasti Mukaan…

Jotain uutta….

HYVÄSSÄ MUKANA – EN LÖYDÄ .. JOS EN KOKEILE…


Kaikilla meillä on taitoja, jokainen meistä osaa jotain jolla voi rikastuttaa toisten elämää ja olemista. Kaipaamme myös yhteyttä toisiin ihmisiin, uusia virikkeitä ja tekemistä, harrastuksia jne. Yhdessä ollessamme opimme toinen toiseltamme ja saamme virikkeitä omaan elämäämme. Kun haluamme lähimmäisillemme ja ympäristöllemme parasta niin yhdessä hyvää tekemällä sillä on merkitystä.

Mahdollisuuksia olla Hyvässä mukana  on paljon:

Toimi näin:  Etsi lähin Kylä, sieltä kiinnostava Paja, ota yhteyttä ja mene rohkeasti mukaan porukkaan. Tai jos olet taidollinen ja haluaisit aloittaa: kerhon, harraste- tai keskustelu – tai jonkun muun jutun, laittaa ruokaa, avustaa, niin ota kylässä puheeksi tai ota yhteyttä AcrossTribe:en.


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

PAJA -Info

Lisää infoa tulossa lähiaikoina! Pajat käynnistyvät syksyllä v. 2020 <<<<Paluu pääkylään<<<