Rohkeat kokeilut

Kirjoitettu

Rohkeat kokeilut

Tule Rohkeasti Mukaan…

Jotain uutta….

HYVÄSSÄ MUKANA – EN LÖYDÄ .. JOS EN KOKEILE…


Kaikilla meillä on taitoja, jokainen meistä osaa jotain jolla voi rikastuttaa toisten elämää ja olemista. Kaipaamme myös yhteyttä toisiin ihmisiin, uusia virikkeitä ja tekemistä, harrastuksia jne. Yhdessä ollessamme opimme toinen toiseltamme ja saamme virikkeitä omaan elämäämme. Kun haluamme lähimmäisillemme ja ympäristöllemme parasta niin yhdessä hyvää tekemällä sillä on merkitystä.

Mahdollisuuksia olla Hyvässä mukana  on paljon:

Toimi näin:  Etsi lähin Kylä, sieltä kiinnostava Paja, ota yhteyttä ja mene rohkeasti mukaan porukkaan. Tai jos olet taidollinen ja haluaisit aloittaa: kerhon, harraste- tai keskustelu – tai jonkun muun jutun, laittaa ruokaa, avustaa, niin ota kylässä puheeksi tai ota yhteyttä AcrossTribe:en.


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

Lahjat käyttöön

…… jokainen voi elämällään ja teoillaan muuttaa maailmaa….. Ihmiset sekä erilaiset yhteisöt ympärillämme tarvitsevat välillä auttavia käsiä ja viisaita neuvoja ja aina on tarve vapaaehtois -työntekijöille . Irroita hetki ajastasi, […]

Kirjoitettu

Löydä lahjasi

Mitä oikeasti haluaisin tehdä elämälläni? Meillä kaikilla on unelmia ja haaveita elämän varalle, suunnitelmia ja tavoitteita -ja hyvä niin. Joskus ne toteutuu ja joskus suunnitelmat muuttuvat. Elämä itsessään tuo eteemme […]

Kirjoitettu

Raamatun opiskelu

Act:n Avoimessa koulussa voit opiskella Raamattua, Jumalan Sanaa. Tarjolla on kursseja niin vanhan-  ja uudentestamentin opiskeluun. Voit valita itseäsi kiinnostavan kurssin niin raamatun kuin teologisten aiheiden osalta. Koulussa on käytössä […]