Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut

Kirjoitettu

Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut


Rekisteröityminen koulun oppilaaksi: ( Act -1st. / Act -2nd. / AcT -M1 )

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen oppilas ilmoittautuu opiskelemaan maksamalla 1. lukukausimaksun. Suorituksen jälkeen hakija rekisteröidään hakemaansa koulutukseen ja samalla hän saa käyttäjätunnuksen Moodle:en jota käytetään koulun oppimisalustana sekä (AcT:n / Moodle) jaossa oleviin kurssikohtaisiin opintomateriaaleihin.


Lukukausi- / rekisteröitymismaksu:

Act -1st/ Opetuslapseus = 200,00€ / Lukukausi. ( hintataso 9/2020 ).

AcT -2nd / Yhteisö ja verkosto = 300,00€ / Lukukausi ( hintataso 2/2021 )

ja AcT -M1 / Srk.työn perustutkinto UMC = 50,00€ / rekisteröitymismaksu ( hintataso 5/2021 )

Opiskelija ilmoittautuu lukukaudelle maksamalla lukukausi- / rekisteröitymismaksu – laskun eräpäivään mennessä.


Kurssimaksu:

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumisen tapahduttua opiskelijalle lähetetään kurssimaksu- lasku. Suorituksen tultua tilillemme opiskelija rekisteröidään ko. kurssille ja hän saa käyttöoikeuden kurssin tarjolla oleviin opintomateriaaleihin. ( AcT -drive + Kylien Koulu / Moodle ).


Avoin – koulu:

Rekisteröityminen: Avoimen -koulun oppijaksi = 50€.*

*Rekisteröimismaksu sisältää yhden (1) opintokorista vapaavalintaisen Act -koulun kurssi -osion.

( * Ei koske Uskon ABC 2.0 kurssi -kokonaisuuden valinneita )

Kurssimaksu:

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumisen tapahduttua opiskelijalle lähetetään kurssimaksu- lasku. Suorituksen tultua tilillemme opiskelija rekisteröidään ko. kurssille ja hän saa käyttöoikeuden kurssin tarjolla oleviin opintomateriaaleihin. ( AcT -drive + Kylien Koulu / Moodle ).

Avoimet koulutuspäivät / Webinaarit:

Ilmoittautuminen ennakkoon määräpäivään mennessä. Koulutuspäivä kohtainen kustannus . Maksaminen koulutuksen järjestäjän ohjeiden mukaan.

Tapahtumat:

Tapahtuma kohtainen hinnoittelu. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuman järjestäjän ohjeiden mukaan.


LuokkaHuone / Kumppanit:

LuokkaHuoneissa, joissa AcrossTribe:n kumppanit järjestävät koulutuspäiviä / Kursseja / koulutuksia, lyhyt tai pitempiaikaisia, koulutukse / kurssien kustannustason määrittää ko. koulutuksen järjestäjä joka hoitaa myös laskutuksen.

Kaikkiin LuokkaHuone -Kumppanien ylläpitämiin koulutuksiin on ilmoittauduttava ennakkoon AcrossTribe:n kautta. Osassa pitkäkestoisista koulutuksista voi olla hakumenettely.

Pankkiyhteys:

Suomen Metodistikirkko /

Nordea Helsinki, Fredrikintori.  IBAN: FI55 2058 3800 0128 59


You May Also Like

Kirjoitettu

AcT- Avoin: KUULEEKO JUMALA (Syyskuu 2023 alkaen)

Kuuleeko Jumala? ”Täällä ihminen, kuuleeko Jumala?” – Valehtelisin jos väittäisin, etten olisi koskaan tätä Jumalalta kysynyt. Kysymys nousee huulille, vaikka ahdinko olisi lähelläkään samaa luokkaa kuin ystävällämme Jobilla, joka kysyi samaa: Tämän aihepiirin ääreen kokoonnumme torstai-iltaisin ’Kuuleeko Jumala?’ -tapaamisissa. (alkaa 7 pv Syyskuuta 2023 Klo 18:00 joka toinen viikko ). ”Kuuleeko Jumala hänen huutonsa, kun […]

Kirjoitettu

Uskon ABC 2.0 Kurssiohjelma:

Kurssi toteutetaan ns. Online -kurssina itseopiskellen. Kurssi on sinulle joka etsit ja kyselet kristilliseen uskoon liittyvistä asioista, sekä sinulle joka olet juuri löytänyt uskon Jumalaan. Kurssi tarjoaa 11-kerran johdannon kristillisen uskon peruskysymyksiin metodistisella painotuksella. Kukin kerta sisältää lyhyen opetuksen (video 8 -15min.) sekä keskustelua etäyhteydellä*. Kurssia varten julkaistaan myös opiskeluvihko. Kurssi voidaan suorittaa online -kurssina […]

Kirjoitettu

AcT -2nd. / Kurssiohjelma

Yhteisö ja verkosto ( päivitetty 25.02.2021 ) Orientaatio / Lahjat , taidot, omat vahvuudet, mitä vahvistaa? Oppiminen, ryhmässä työskentely, tiimit. Visio / Näky, arvot. Yhteisö / jäsenenä. Johtaminen, pienryhmät, Verkostojen rakentaminen, yhteistyö. Kumppanuudet Taloudenhoito , rahoitus Strategia, resurssit Brändi , tiedotus / Viestintä, mediat. Opintokorista oppija voi valita tarvitsemiaan lisä -kursseja.

Kirjoitettu

AcT -1st / Kurssiohjelma

Kurssiohjelma: 1) Mitä on tapahtunut – Kuka olen nyt: – Identiteetti Jumalan lapsena // Pelastus (ja -varmuus) // Pyhitys // Kristuksen kuvan kaltaisuus. 2) Elän, olen, liikun: – Synti (Mitä se on Jumalan mielestä ja kuinka hoitaa ongelma). // Moraali. // Arjen uudelleen opettelu. // Lupaukset. // Kiusaukset. // Muutokset. // Herran pelko / kunnioitus. […]

Kirjoitettu

AcT -M1 Kurssiohjelma/ UMC ( Online )

Koulutusohjelma: Seurakuntatyönperustutkinto – kurssi suoritetaan online – kurssina itsenäisesti opiskellen omaan tahtiin. Koulutusohjelma pitää sisällään pakollisia kursseja (*) sekä opintoja, jotka voi korvata toisaalla tehdyillä vastaavilla kokonaisuuksilla.  Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssimateriaalin oppija voi ladata Hyvän koulusta ( Moodle ). Jokaisen kategorian alta pitää olla suoritettuna yhteensä 4 kurssia sekä julistajiksi ( ent. maallikkosaarnaaja ) tähtääville […]

Kirjoitettu

Opiskelun kustannukset:

Act -1st / Opetuslapseuskoulu: AcT- 1st / Opetuslapseuskoulun kesto on 1 vuosi ( 2- lukukautta / sisältää 12 suoritettua kurssia + 2 käytännön harjoittelua + lopputyö ) Hakeminen / edellytykset: Koulutukseen voi hakea jokainen joka täyttää opiskelijalle asetetut vaatimukset: Täytetyt hakulomakkeet / Suositukset. ( yhteisö, Pastori tms. ystävä ). Koulumme pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai […]

Kirjoitettu

Kumppanina Suomen Metodistikirkko:

Kansainvälinen Suomen metodistikirkko on osa kansainvälistä Yhdistynyttä metodistikirkkoa (United Methodist Church), joka koostuu useista erilaisista kulttuureista, perinteistä, taustoista ja kristillisen uskon harjoittamistavoista. Yhteisöllinen Metodistikirkko perustuu liittoajatukselle. Jokainen kirkon jäsen ja seurakunta on yhdessä liitossa. Jokainen metodistiseurakunta on sitoutunut toisiinsa kirkkokuntana yhteenliittyneenä yhteisöjen ketjuna. Metodistikirkko on hallinnoltaan demokraattinen. Hyväksyvä Jokainen ihminen on tervetullut seurakuntiimme, osallistumaan ehtoolliselle […]

Kirjoitettu

Opintosuunnitelma

Henkilökohtainen opintosuunnitelma tehdään jokaiselle Seurakunta- ja yhteisö ( AcT- 2) sekä Seurakuntatyön perustutkinnon ( AcT -M2 )  kuin myös Saarna / Julistus-  ja Polku-koulutuksen valinneelle opiskelijalle.  Avoimessa koulussa voidaan opintosuunnitelma tehdä Raamattu- ja käytännön teologia -aineiden kohdalla.  Suunnitelmaa tehtäessä otamme huomioon aiemmin käydyt kurssit ja opiskelut. Opintokorista valitaan tarvittavia kursseja sekä kutsumusta vahvistavia koulutuksia. Jokaisella […]

Kirjoitettu

AcT -1St Opetuslapseuskoulu

AcT -1St / Opetuslapseuskoulu Opetuslapseus on enemmän kuin Raamatun ulkoa oppimista tai teologista tietämystä – hyviä asioita molemmat. Opetuslapseus on enemmän. Opetuslapseus on ihmisen olemista, elämistä ja liikkumista yhteydessä Jumalaan – kasvamista ihmisenä niin henkisesti kuin myös hengellisesti. AcT –1st Opetuslapseuskoulun tavoitteina on: Auttaa jokaista löytämään oma identiteettinsä ihmisenä, Jumalan lapsena, ainutkertaisena persoonana. Auttaa jokaista […]

Kirjoitettu

Opintokori

Koulussa on käytössä opintokori.Opintokoriin voit valita  kursseja kutsumuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Opintopolun tavoitteena on räätälöidä jokaiselle henkilökohtainen opintosuunnitelma. Aiemmin suorittamasi kurssit ja koulutus otetaan huomioon suunnitelmaa tehtäessä.  Opinto -ohjaajamme auttaa sinua kurssien valinnassa. Voit valita koriisi niin Seurakuntatyön kuin myös Avoimen koulutuksen kursseja. Opintokorista valittavat kurssit: ( 14.04.2020 tilanne //. Huom!! Opintokoria päivitetään jatkuvasti. seuraava […]