Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut

Kirjoitettu

Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut


Rekisteröityminen koulun oppilaaksi:

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen oppilas ilmoittautuu opiskelemaan maksamalla 1. lukukausimaksun. Suorituksen jälkeen hakija rekisteröidään hakemaansa koulutukseen ja samalla hän saa käyttäjätunnuksen Moodle:en jota käytetään koulun oppimisalustana sekä (AcT:n / Moodle) jaossa oleviin kurssikohtaisiin opintomateriaaleihin.


Lukukausimaksu:

Lukukausimaksu = 300,00€ / Lukukausi. ( hintataso 7/2020 ).

Opiskelija ilmoittautuu lukukaudelle maksamalla lukukausimaksu – laskun eräpäivään mennessä.


Kurssimaksu:

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumisen tapahduttua opiskelijalle lähetetään kurssimaksu- lasku. Suorituksen tultua tilillemme opiskelija rekisteröidään ko. kurssille ja hän saa käyttöoikeuden kurssin tarjolla oleviin opintomateriaaleihin. ( AcT -drive + Kylien Koulu / Moodle ).


Avoimet / Yleiset koulutuspäivät:

Ilmoittautuminen ennakkoon määräpäivään mennessä. Koulutuspäivä kohtainen kustannus . Maksaminen koulutuksen järjestäjän ohjeiden mukaan.

Tapahtumat:

Tapahtuma kohtainen hinnoittelu. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuman järjestäjän ohjeiden mukaan.


LuokkaHuone / Kumppanit:

LuokkaHuoneissa, joissa AcrossTribe:n kumppanit järjestävät koulutuspäiviä / Kursseja / koulutuksia, lyhyt tai pitempiaikaisia, koulutukse / kurssien kustannustason määrittää ko. koulutuksen järjestäjä joka hoitaa myös laskutuksen.

Kaikkiin LuokkaHuone -Kumppanien ylläpitämiin koulutuksiin on ilmoittauduttava ennakkoon AcrossTribe:n kautta. Osassa pitkäkestoisista koulutuksista voi olla hakumenettely.


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

AcT -2nd Class / Kurssiohjelma

Kurssiohjelma: ( päivitetty 01.07.2020 ) Orientaatio / Lahjat , taidot, omat vahvuudet, mitä vahvistaa? Oppiminen, ryhmässä työskentely, tiimit. Visio / Näky, arvot. Yhteisö / Seurakunta, jäsenenä. Johtaminen, pienryhmät, Verkostojen rakentaminen, […]

Kirjoitettu

AcT -1st Class / Kurssiohjelma

1) Mitä on tapahtunut – Kuka olen nyt: – Identiteetti Jumalan lapsena // Pelastus (ja -varmuus) // Pyhitys // Kristuksen kuvan kaltaisuus. 2) Elän, olen, liikun: – Synti (Mitä se […]

Kirjoitettu

AcT -M2 Kurssiohjelma/ UMC

Koulutusohjelma Seurakuntapalvelijatutkintoon valmistava koulutusohjelma pitää sisällään pakollisia kursseja (*) sekä opintoja, jotka voi korvata toisaalla tehdyillä vastaavilla kokonaisuuksilla.  Jokaisen kategorian alta pitää olla suoritettuna yhteensä 4 kurssia sekä maallikkosaarnaajiksi tähtääville […]

Kirjoitettu

Opiskelun kustannukset:

Act -1st Class: AcT- First Class Opetuslapseuskoulun kesto on 1 vuosi ( 2- lukukautta / sisältää 12 suoritettua kurssia + 2 käytännön harjoittelua + lopputyö ) Hakeminen / edellytykset: Koulutukseen […]

Kirjoitettu

Kumppanina Suomen Metodistikirkko:

Kansainvälinen Suomen metodistikirkko on osa kansainvälistä Yhdistynyttä metodistikirkkoa (United Methodist Church), joka koostuu useista erilaisista kulttuureista, perinteistä, taustoista ja kristillisen uskon harjoittamistavoista. Yhteisöllinen Metodistikirkko perustuu liittoajatukselle. Jokainen kirkon jäsen ja […]

Kirjoitettu

AcT -1st Class koulutus

Tule AcT -1st Class kouluun! Opetuslapseus on enemmän kuin Raamatun ulkoa oppimista tai teologista tietämystä – hyviä asioita molemmat. Opetuslapseus on enemmän. Opetuslapseus on ihmisen olemista, elämistä ja liikkumista yhteydessä […]

Kirjoitettu

Seurakuntatyö / Palvelu ( AcT -M2 )

Seurakuntatyön perustutkinto ( Seurakuntapalvelija -koulutus ) on kansainvälisen metodistikirkon (UMC) määrittelemä oppimäärä, mitä suositellaan opettavaksi seurakuntatyössä vastuuta kantaville vapaaehtois -työntekijöille. Suomessa AcT -koulu järjestää Metodistikirkolle räätälöidyn -M2 koulutuksen. UMC:n oppimäärään […]