Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut

Kirjoitettu

Rekisteröityminen / Lukukausi- ja kurssimaksut / Suoritukset / Maksut


Rekisteröityminen koulun oppilaaksi: ( Act -1st. / Act -2nd. / AcT -M1 )

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen oppilas ilmoittautuu opiskelemaan maksamalla 1. lukukausimaksun. Suorituksen jälkeen hakija rekisteröidään hakemaansa koulutukseen ja samalla hän saa käyttäjätunnuksen Moodle:en jota käytetään koulun oppimisalustana sekä (AcT:n / Moodle) jaossa oleviin kurssikohtaisiin opintomateriaaleihin.


Lukukausi- / rekisteröitymismaksu:

Act -1st/ Opetuslapseus = 200,00€ / Lukukausi. ( hintataso 9/2020 ).

AcT -2nd / Yhteisö ja verkosto = 300,00€ / Lukukausi ( hintataso 2/2021 )

ja AcT -M1 / Srk.työn perustutkinto UMC = 50,00€ / rekisteröitymismaksu ( hintataso 5/2021 )

Opiskelija ilmoittautuu lukukaudelle maksamalla lukukausi- / rekisteröitymismaksu – laskun eräpäivään mennessä.


Kurssimaksu:

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumisen tapahduttua opiskelijalle lähetetään kurssimaksu- lasku. Suorituksen tultua tilillemme opiskelija rekisteröidään ko. kurssille ja hän saa käyttöoikeuden kurssin tarjolla oleviin opintomateriaaleihin. ( AcT -drive + Kylien Koulu / Moodle ).


Avoin – koulu:

Rekisteröityminen: Avoimen -koulun oppijaksi = 50€.*

*Rekisteröimismaksu sisältää yhden (1) opintokorista vapaavalintaisen Act -koulun kurssi -osion.

( * Ei koske Uskon ABC 2.0 kurssi -kokonaisuuden valinneita )

Kurssimaksu:

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumisen tapahduttua opiskelijalle lähetetään kurssimaksu- lasku. Suorituksen tultua tilillemme opiskelija rekisteröidään ko. kurssille ja hän saa käyttöoikeuden kurssin tarjolla oleviin opintomateriaaleihin. ( AcT -drive + Kylien Koulu / Moodle ).

Avoimet koulutuspäivät / Webinaarit:

Ilmoittautuminen ennakkoon määräpäivään mennessä. Koulutuspäivä kohtainen kustannus . Maksaminen koulutuksen järjestäjän ohjeiden mukaan.

Tapahtumat:

Tapahtuma kohtainen hinnoittelu. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuman järjestäjän ohjeiden mukaan.


LuokkaHuone / Kumppanit:

LuokkaHuoneissa, joissa AcrossTribe:n kumppanit järjestävät koulutuspäiviä / Kursseja / koulutuksia, lyhyt tai pitempiaikaisia, koulutukse / kurssien kustannustason määrittää ko. koulutuksen järjestäjä joka hoitaa myös laskutuksen.

Kaikkiin LuokkaHuone -Kumppanien ylläpitämiin koulutuksiin on ilmoittauduttava ennakkoon AcrossTribe:n kautta. Osassa pitkäkestoisista koulutuksista voi olla hakumenettely.

Pankkiyhteys:

Suomen Metodistikirkko /

Nordea Helsinki, Fredrikintori.  IBAN: FI55 2058 3800 0128 59


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

AcT- Avoin: KUULEEKO JUMALA ( Syyskuu 2022 alkaen )

Kuuleeko Jumala? ”Täällä ihminen, kuuleeko Jumala?” – Valehtelisin jos väittäisin, etten olisi koskaan tätä Jumalalta kysynyt. Kysymys nousee huulille, vaikka ahdinko olisi lähelläkään samaa luokkaa kuin ystävällämme Jobilla, joka kysyi […]

Kirjoitettu

Uskon ABC 2.0 Kurssiohjelma:

Kurssi toteutetaan ns. Online -kurssina itseopiskellen. Kurssi on sinulle joka etsit ja kyselet kristilliseen uskoon liittyvistä asioista, sekä sinulle joka olet juuri löytänyt uskon Jumalaan. Kurssi tarjoaa 11-kerran johdannon kristillisen […]

Kirjoitettu

AcT -2nd. / Kurssiohjelma

Yhteisö ja verkosto ( päivitetty 25.02.2021 ) Orientaatio / Lahjat , taidot, omat vahvuudet, mitä vahvistaa? Oppiminen, ryhmässä työskentely, tiimit. Visio / Näky, arvot. Yhteisö / jäsenenä. Johtaminen, pienryhmät, Verkostojen […]

Kirjoitettu

AcT -1st / Kurssiohjelma

Kurssiohjelma: 1) Mitä on tapahtunut – Kuka olen nyt: – Identiteetti Jumalan lapsena // Pelastus (ja -varmuus) // Pyhitys // Kristuksen kuvan kaltaisuus. 2) Elän, olen, liikun: – Synti (Mitä […]

Kirjoitettu

AcT -M1 Kurssiohjelma/ UMC ( Online )

Koulutusohjelma: Seurakuntatyönperustutkinto – kurssi suoritetaan online – kurssina itsenäisesti opiskellen omaan tahtiin. Koulutusohjelma pitää sisällään pakollisia kursseja (*) sekä opintoja, jotka voi korvata toisaalla tehdyillä vastaavilla kokonaisuuksilla.  Oppimisalustana käytetään Moodlea. […]

Kirjoitettu

Opiskelun kustannukset:

Act -1st / Opetuslapseuskoulu: AcT- 1st / Opetuslapseuskoulun kesto on 1 vuosi ( 2- lukukautta / sisältää 12 suoritettua kurssia + 2 käytännön harjoittelua + lopputyö ) Hakeminen / edellytykset: […]

Kirjoitettu

Kumppanina Suomen Metodistikirkko:

Kansainvälinen Suomen metodistikirkko on osa kansainvälistä Yhdistynyttä metodistikirkkoa (United Methodist Church), joka koostuu useista erilaisista kulttuureista, perinteistä, taustoista ja kristillisen uskon harjoittamistavoista. Yhteisöllinen Metodistikirkko perustuu liittoajatukselle. Jokainen kirkon jäsen ja […]

Kirjoitettu

Opintosuunnitelma

Henkilökohtainen opintosuunnitelma tehdään jokaiselle Seurakunta- ja yhteisö ( AcT- 2) sekä Seurakuntatyön perustutkinnon ( AcT -M2 )  kuin myös Saarna / Julistus-  ja Polku-koulutuksen valinneelle opiskelijalle.  Avoimessa koulussa voidaan opintosuunnitelma […]

Kirjoitettu

AcT -1St Opetuslapseuskoulu

AcT -1St / Opetuslapseuskoulu Opetuslapseus on enemmän kuin Raamatun ulkoa oppimista tai teologista tietämystä – hyviä asioita molemmat. Opetuslapseus on enemmän. Opetuslapseus on ihmisen olemista, elämistä ja liikkumista yhteydessä Jumalaan […]

Kirjoitettu

Opintokori

Koulussa on käytössä opintokori.Opintokoriin voit valita  kursseja kutsumuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Opintopolun tavoitteena on räätälöidä jokaiselle henkilökohtainen opintosuunnitelma. Aiemmin suorittamasi kurssit ja koulutus otetaan huomioon suunnitelmaa tehtäessä.  Opinto -ohjaajamme auttaa […]