Matka -valmennus

Matka -valmennus

Matka on sinulle räätälöity oppimisen ja kasvun tie. Matka -valmennus on sinulle joka etsit suuntaa, tehtävääsi, paikkaasi, sekä myös sinulle jolla päämäärä / visio on jo selvillä mutta kaipaat lisää kokemusta ja eväitä matkalla kohti tavoitettasi. Valmennus haastaa oppimaan uutta ja luo samalla näköalaa omaan olemiseen ja tulevaisuuden ratkaisuihin. Matka -valmennus toteutetaan tiimeissä ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Tiimi -työskentely haastaa ja samalla rikastuttaa ajattelua. Valmennettavan tukena on mentori / ohjaaja ja voit olla heihin yhteydessä tarvittaessa.

Henkilökohtainen Polkusuunnitelma

Matkasuunnitelmaa tehtäessä, yhdessä oppijan kanssa, otetaan huomioon aikaisemmat kurssit ja kokemus. Opintokorista valitaan tarvittavat kurssit. Osan opinnoista muodostaa Avoimen- ja yleisten -kurssien, tapahtumien sekä LuokkaHuoneiden tarjonta. Räätälöidyssä valmennuksessa lähtökohtana on opiskelijan visio /näky ( tehtävä / Kutsu ) johon pyritään valmennuksella vastaamaan. Käytännön harjoittelu auttaa valmennettavaa selkeyttämään visiotaan ja tehtäväänsä ohjaten oikeaan suuntaan. Käytännön harjoittelu toteutetaan omassa yhteisössä , AcT:n tiloissa tai Hyvän Yhteisön verkoston kautta.


Metodistinen Polku -> Työntekijäkoulutus

Joidenkin polku johtaa Metodistikirkon yhteyteen ja siitä eteenpäin kirkon työntekijäkoulutukseen. Diakoniksi, pastoriksi, lapsi- ja/ tai nuorisotyöhön.

Metodistikirkolla on omat ohjeistuksensa ja kriteerit työntekijöilleen.

Lisätietoja: act@acrosstribe.org / koulutus@metodistikirkko.net

Miten mukaan?

  • Ota yhteys -> AcrossTribe.

Tehdään yhdessä:

  • Matkasuunnitelma, vahvuuksien ja tarpeiden kartoittaminen.
  • Omat vahvuudet, visio.
  • Tavoite.
  • Matka alkaa