Löydä lahjasi

Kirjoitettu

Löydä lahjasi

Löydä lahjasi !

… En löydä … jos en etsi…

Mitä oikeasti haluaisin tehdä elämälläni?

Meillä kaikilla on unelmia ja haaveita elämän varalle, suunnitelmia ja tavoitteita -ja hyvä niin. Joskus ne toteutuu ja joskus suunnitelmat muuttuvat. Elämä itsessään tuo eteemme tilanteita joissa joudumme tarkistamaan tavoitteitamme ja unelmia. Välillä voi kokea riittämättömyyttä ja miettii laitoinko riman liian korkealle, onko tämä sittenkään minun juttuni.  On hyvä pysähtyä ja alkaa etsimään suuntaa elämälleen, lahjojaan ja taitojaan.

Jokainen meistä tarvitsee ympärilleen ihmisiä, ystäviä, yhteisön jossa voi olla oma itsensä ja oppia toisilta, auttaa lahjoillaan ja taidoillaan sekä jakaa yhdessä elämää ja tehdä hyvää lähimmäisen parhaaksi. 


Mitä tehdä?

Etsi lähin kylä! – Kysy mahdollisuutta mennä mukaan auttamaan vapaaehtoistyöhön, tai jos siellä on kiinnostava paja- ryhmä niin rohkeasti mukaan vaan.


Ylläpitäjä
Author

You May Also Like

Kirjoitettu

Lahjat käyttöön

…… jokainen voi elämällään ja teoillaan muuttaa maailmaa….. Ihmiset sekä erilaiset yhteisöt ympärillämme tarvitsevat välillä auttavia käsiä ja viisaita neuvoja ja aina on tarve vapaaehtois -työntekijöille . Irroita hetki ajastasi, […]

Kirjoitettu

Rohkeat kokeilut

HYVÄSSÄ MUKANA – EN LÖYDÄ .. JOS EN KOKEILE… Kaikilla meillä on taitoja, jokainen meistä osaa jotain jolla voi rikastuttaa toisten elämää ja olemista. Kaipaamme myös yhteyttä toisiin ihmisiin, uusia […]

Kirjoitettu

Raamatun opiskelu

Act:n Avoimessa koulussa voit opiskella Raamattua, Jumalan Sanaa. Tarjolla on kursseja niin vanhan-  ja uudentestamentin opiskeluun. Voit valita itseäsi kiinnostavan kurssin niin raamatun kuin teologisten aiheiden osalta. Koulussa on käytössä […]